Usluge

UDOBNOST, FLEKSIBILNOST I SIGURNOST PRILIKOM VOŽNJE

Taxi Sunce je tvrtka koja osigurava kompletnu uslugu za Koprivnicu i okolicu, a specijalizirala se za ekskluzivni prijevoz osoba i prilagodila potrebama mobilnosti klijenata u svakodnevnom prijevozu kao i na poslovnim putovanjima.
Klijentima nudimo udobnost, fleksibilnost i sigurnost prilikom vožnje.
Ne trošite svoje dragocjeno vrijeme za upravljačem. Prepustite se vožnji u ugodnom ambijentu ili učinkovito iskoristite vrijeme vožnje i pripremite se za svoj sljedeći sastanak. Dopustite da Vas oduševi naša susretljivost u zahtjevima i pitanjima vezanima uz Vaše interese za poslovanje, slobodno vrijeme i turističke znamenitosti, ali isto tako i apsolutna diskrecija, fleksibilnost, sigurnost i točnost.
taxi_sunce_udobnost_flesibilnost_sigurnost

TAXI BEZ BARIJERA

taxi_sunce_bez_barijera
Taxi Sunce je prva i jedina Taxi služba u Hrvatskoj koja je bez barijera. Osobama koje su u kolicima ili se otežano kreću nudimo mogućnost da budu mobilni i neovisni. Naša prostrana vozila i specijalna i atestirana oprema može ponuditi našim klijentima u kolicima prikladan način vožnje. Osobe u kolicima mogu se prevoziti izravno u svojim kolicima, da ne moraju izlaziti iz svojih kolica. To nam omogućuje posebno siguronosni uređaj i električna podizna rampa. Olakšavamo Vam put do doktora i povratak kući.